Trust Summit

 RÉSZT VETTÜNK A TRUST SUMMIT KONFERENCIÁN! 

 

A konferenciát a Bizalmi Kör szervezte cégvezetők számára, az első nap online, a második már személyes találkozókkal zajlott. 

Az eseményen szponzorként és kiállítóként is megjelentünk, ahol a Taképszolg Kft-ről, az Eko-trend Kft-ről és a Bacoban fertőtlenítőszerekről osztottunk meg bővebb információkat a résztvevőkkel. 

A személyes találkozó helyszínét, amely a Kopaszi-gáton található Öbölház volt, a rendezvény előtt alaposan körbe fertőtlenítettük. Kiemelten fontosnak gondoljuk, hogy a személyes találkozások sűrűsödésével se feledkezzünk meg a vírus elleni védekezésről. A konferencia ideje alatt is folyamatosan fertőtlenítették a helyszínt a hostesseink. 

 

 

 AMIT A BACOBAN TERMÉKEKRŐL TUDNI ÉRDEMES 

 

A BACOBAN termékek egyszerű használatúak, a nanotechnológiának köszönhetően teljes biztonságot nyújt a baktériumok, gombák, bizonyos vírusok és a grampozitív baktériumok ellen. Használható felületek fertőtlenítésére és tisztítására.

Antimikrobiológiai hatása 5-10 napig tart! Egyenletesen eloszlik és nem hagy foltot a kezelt felületen valamint könnyen tisztítható felület hatása van (easy-to-clean effekt).

Alkalmazás
Az EASY-TO-CLEAN effektus primer felépítéséhez először alapos tisztítást kell végezni a felületen. Ezután a BACOBAN-t az adott felületre max 80 ml / m2 mennyiségben egy papírral vagy kendővel felvinni, eloszlatni. Ahhoz, hogy az első NANO réteg kialakuljon ideális esetben egy éjszakát (de legalább 6-8 órát) száradnia kell. Minden további fertőtlenítésnél ezután 5 perc hatóidő szükséges (DGHM szerint). Az EASY-TO-CLEAN effektus ezután magától képződik. Rendszeres használatával felépül egy „nano” bevonat. Ez a felületnemesítő technika gondoskodik a molekuláris háló felépítéséről, melyen a MIKROORGANIZMUSOK, POR, FEHÉRJE, IZZADSÁG, stb… csak gyengén kötnek meg. A felületről azután könnyen eltávolíthatók.

A Bacoban gátolja a szagképződést
Miután a Bacoban-nak csíraölő hatása van, így a baktériumok által okozott intenzív szagokat (pl. ammóniák) redukálja.

A Bacoban felhordható
Csempére, fugára, kerámiára, fémre, alkoholálló műanyagra, fára, textíliákra.
Ideális kilincsek, toalettek, szaunák, zuhanyfülkék, bankautomaták, telefonkagylók, armatúrák, stb. felületének védelmére.
A Bacoban a rozsdamentes acél felületeken jelentősen csökkenti az ujjlenyomatokat.

A Bacoban fertőtlenítő-és tisztító szer használata

Nézzen szét termékeink között!