Rólunk

 KIK VAGYUNK MI? 

 

Az Eko-Trend egy vállalkozás és egy külön álló brand. Célunk az, hogy a branddel azonosítható legyen a szakértelemmel összeállított tisztítás technológiai portfólió, amellyel a piaci szereplők professzionális támogatása a cél. Saját piaci tapasztalatokra építve állítottuk össze azt a megoldás csomagot, amivel könnyebb, hatékonyabb, gazdaságosabb a higiénia kivitelezése. Ami ide vezetett, az annak felismerése, hogy a környezettudatosság, a hatékonyság és gazdaságosság a mai piac elengedhetetlen követelményei egy fenntartható gazdaság működése érdekében.

A jövő tisztaságát forgalmazzuk...

 

 MI A KÜLDETÉSÜNK? 

 

Az Eko-trendnél elsőrangú a környezettudatosság elvének követése, hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. 

Ugyanakkor az is a célunk, hogy a takarítás hatékonyságát növeljük, a vele járó költségeket pedig minimálisra csökkentsük. Ennek érdekében kutattunk és találtunk olyan takarítási technológiákat, amely
minden elvárásnak megfelelnek. A gépeket értékesítjük  vagy bérbe adjuk. Személyre szabjuk az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást.