Óvodáknak

 ÓVODÁKNAK 

A kézhigiéniának sok helyen fontos szerepe van és ezek között az óvodai, kisiskolai nevelésnek kiemelt jelentősége van. Hiszen a kisgyermekek még nem tudnak olyan figyelemmel lenni a kezük tisztaságára, vagy arra, hogy piszkos kézzel mit ne tegyenek. A felnőttek, pedagógusok, nevelők felelőssége nem merülhet ki abban, hogy minduntalan figyelmeztetjük őket, mit ne tegyenek piszkos kézzel és hogy alkalmanként kézmosásra buzdítjuk őket. 

 

A Germstar kézfertőtlenítő programja viszont megadja a lehetőséget, hogy a kisgyermekek is biztonságban legyenek a fertőzésekkel szemben, miközben a felnőtteknek is segít abban, hogy kicsit elfeledkezzenek arról, mit nem szabad…

A Germstar infravörös-szenzoros, érintés nélküli adagolója segít a fertőzések terjedésének megállításában, hiszen a kézfertőtlenítés nem jár semmilyen felület megérintésével, vagyis a vírusok, baktériumok átadásával. Használata után 3 órán keresztül biztosít steril kézfelületet. A kézfertőtlenítő alkoholmentes és bőrvédő összetétele révén a gyermekek is biztonsággal használhatják naponta több alkalommal is. Ráadásul az adagoló önműködő használatában annyi játékosságot is találhatnak a gyermekek, hogy ezáltal nem is kell ösztönözni őket a rendszeres kézfertőtlenítésre.

Programunkat támogatja az ÁNTSZ és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium is. De tényleges óvodai tapasztalataink is azt mutatják, hogy ebben a környezetben is jól működik a Germstar kézfertőtlenítő programja.

Nézzen szét termékeink között!