Magánszemélyeknek

 MAGÁNSZEMÉLYEKNEK 


A vírusfertőzések terjedésének legnagyobb okozója a nem megfelelő kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezet kézfelületen keresztül kerül átadásra. Ezeket a szempontokat ismerve nem kétséges, hogy Ön is, mint a személyes higiéniájára odafigyelő ember, vagy mint a gyermeke egészségét vigyázó szülő a legjobb megoldást keresi a fertőzések megakadályozására. A legjobb megoldás pedig nem a szappanos kézmosás, hiszen azután számtalan baktérium, vírus a kézfelületen marad.

A Germstar kézfertőtlenítő spray megoldást jelent nem csak a személyes higiéniában, női intimhigiéniában, de szinte minden területen, ahol egy család életében szükség lehet a fertőzések elleni védelemre. 

Legyen szó a kisgyermek körüli teendőkről, pelenkázásról, útközbeni étkezésről, a játszótéren töltött időről, vagy éppen a szomszéd kutyusával való találkozásról. Minden esetben a tökéletesen tiszta kéz lehetőségét biztosítja a Germstar kézfertőtlenítő spray használat. Ráadásul a bőrvédő, alkoholmentes összetételnek köszönhetően akárhányszor használhatja Ön is és gyermeke is!

Nézzen szét termékeink között!