Képzések

Önt is zavarja, hogy padlója állandóan koszos és tele van mély karcolásokkal? Nem szeretne évente újra padlózni? Elkerülné az ezzel járó milliós költségeket?  Van megoldás! Az Eko-trend környezetbarát módon lép fel a mély karcolások ellen!

Válassza a forradalmian új, környezetbarát kristály pades megoldást a karcolódott, elhasznált felületek napi karbantartásához, tisztításához a káros vegyszerek és hagyományos padek használata helyett. Használatával csökkentheti a munkaerő, idő és fenntartási költségeket, az eredmény pedig hosszan tartó fényesség és jobb takarítási élmény.

A Kristály pad egyedülálló, mert

  • vegyszermentesen távolítja el az erősen letapadt szennyeződéseket, lerétegződéseket, felszedhetetlen régi bevonatokat
  • a súrolókorongok billiónyi mikroszkopikus kristályszemcsével rendelkeznek, amik rugalmasan követik le a padló textúráját, hatékonyan szedik ki a letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből
     

Érdekli, hogyan használhatja Ön is ezt a technológiát? Jelentkezzen az alábbi űrlap segítségével ingyenes képzésünkre, ahol megmutatjuk, a kristályok erejét!

A képzést tartó oktatók szakértelmükkel segítenek minden résztvevőnek, hogy a kristály pades technológia rejtelmeit a lehető legjobban elsajátítsa mindenki. 
 

 KÖVETKEZŐ KÉPZÉS: 2022. MÁJUS 19. 

 

Helyszín: 1117 Budapest, Budafoki út 60.  A helyszínen ingyenes parkolást biztosítunk!

A képzésre való jelentkezés korlátozott, összesen 8 ügyfél, ügyfelenként max. 2 fő vehet részt!

Még 6 szabad hely van. Jelentkezéshez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot: