Irodaházaknak

 IRODAHÁZAKNAK 

A vírusos fertőzések bárhol kialakulhatnak, ahol jelentős számú ember fordul meg nap mint nap. Természetesen ez ellen alapvető eszköz a rendszeres takarítás, és a személyes higiénia is, azonban az igazi megoldáshoz ezek nem elegendőek. Az emberek túlnyomó többsége nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a fertőzések terjedésének egyik legfőbb okozója a piszkos kéz, az elhanyagolt kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelület által terjed tovább!

A kézhigiéniához a legjobb megoldást kínálja az Ön irodaházában is a Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszer! Az érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszerünk folyamatos használatával a fertőzések munkahelyi, és utcai továbbterjedése is minimalizálható. Hiszen a kézre kerülő fertőtlenítőszer egy 3 órára elegendő védőfilm-réteget képez a bőrünkön. A Germstar® szenzoros, érintés nélküli adagoló használata segít a fertőzések terjedésének megállításában. Az érintés nélküli adagolás növeli a használó biztonságérzetét és a kézhigiénia alapját képező rendszeres kéztisztításra ösztönöz.

A munkahelyi környezetben az általános egészségi szempontokon túl az sem elhanyagolható, hogy a betegség miatti munkából való kiesés, illetve a kézmosásokhoz kapcsolódó költségek (vízfogyasztás, szappan, kéztörlő,) illetve a takarítási feladatok is csökkennek. Ezáltal többszörösen is előnyös nem csak a munkavállalók számára, de céges viszonylatban is a Germstar érintésnélküli kézfertőtlenítő rendszerének alkalmazása irodai környezetben is!

Nézzen szét termékeink között!