Germstar Original kézfertőtlenítő utántöltő, 946 ml-es Katt rá a felnagyításhoz

Germstar Original kézfertőtlenítő utántöltő, 946 ml-es

Germstar Original utántöltő zacskó Menthol és Citrus illatú 
Ár:
9.398 Ft (7.400 Ft + ÁFA)
Gyártó: Germstar
Szállítási díj: 3.810 Ft
Várható szállítás: 2022. július 04.
Kapható választék:
Illat:
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 12!

Leírás

 

A Germstar Original Menthol és citrus illatú  fertőtlenítő folyadékot tartalmazó utántöltő zacskó speciálisan a Germstar érintés nélküli adagoló rendszerhez került kifejlesztésre.

Az utántöltőről: A 946 ml űrtartalmú zacskó egy mágnes szeleppel ellátott higiéniailag zárt utántöltő rendszer. Egy zacskó tartalma akár 1350 érintés nélküli fertőtlenítés adagolásához elegendő. Az utántöltő zacskó légmentesen zárt, így garantált a hatóanyagok hosszantartó prémium minősége. Az utántöltő 100%-ig, cseppmentesen kiüríti magát. A zacskós utántöltő hely- és hulladékkímélő, környezetbarát megoldást kínál. Szalonjában, üzletében nemcsak Önnek, hanem az utcáról betérő vendégeinek, ügyfeleinek is egy praktikus, hasznos figyelmesség, amely által még fontosabbnak, kiemeltnek érezhetik magukat Önnél?

A Germstar érintés nélküli adagoló rendszer egyetlen mozgó alkatrésze az utántöltő zacskó szárán elhelyezett mágneses szelep, amely a cseppmentes adagolást biztosítja. Az utántöltő cseréje mindenki számára egyszerűen megtanulható folyamat. Az utántöltő zacskók töltése kizárólag a Germstar dél-kaliforniai üzemében történik, a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően.