Edzőtermeknek

 EDZŐTERMEKNEK 

A vírusos fertőzések bárhol kialakulhatnak, ahol jelentős számú ember fordul meg nap mint nap. A fertőzések szempontjából különösen is frekventált hely a fitnesztermek, edzőtermek közege. Hiszen itt az érintés az edzéshez használt eszközök miatt elkerülhetetlen, míg a vírusok terjedését a jelen lévő izzadtság is növeli. Természetesen ez ellen alapvető eszköz lehet ezeknek a termeknek a rendszeres takarítása, és a személyes higiénia is, azonban az igazi megoldáshoz ezek nem elegendőek.

Az emberek túlnyomó többsége nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a fertőzések terjedésének egyik legfőbb okozója a piszkos kéz, az elhanyagolt kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelület által terjed tovább!

A Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszerének folyamatos használatával a fertőzések továbbterjedése természetesen itt is minimalizálható. A kézre kerülő fertőtlenítőszer egy 3 órára elegendő védőfilm-réteget képez a bőrünkön. Így megakadályozza azt, hogy ott a vírusok, baktériumok szaporodásnak induljanak. A Germstar® szenzoros, érintés nélküli adagoló használata segít a fertőzések terjedésének megállításában. Az érintés nélküli adagolás növeli a használó biztonságérzetét és a kézhigiénia alapját képező rendszeres kéztisztításra ösztönöz.

Nézzen szét termékeink között!